Hvem er vi ?

Mitsubishi og Maxus forhandler samt dit lokale Automesterværksted 

Mitsubishi Motors er en global japansk virksomhed med en stærk konkurrencemæssig fordel inden for pick-up trucks, SUV’er og 4WD-teknologi. Den første Mitsubishi bil blev bygget i 1917. I dag er Mitsubishi solgt i mere end 160 lande. Mitsubishi er kendt for kvalitet og driftssikkerhed og tilbyder derfor en branchens absolut bedste garantier; 5 års garanti/100.000 km.

Det har en stærk signalværdi at køre i elbil, og det gælder også for virksomheder. Danmark er på vej til at blive grønnere. Produktionen af el baseret på vedvarende energi stiger år for år. Derfor er måden, vi transporterer os selv på helt klart et sted, vi skal sætte ind.
Maxus har det sidste år haft stor succes med salg af elektriske person -og varebiler i Norge, Sverige og Danmark. Med højt udstyrsniveau og banebrydende rækkevidde, er sortimentet af modeller blevet taget godt imod på det nordiske marked.

Når du vælger din lokale AutoMester til at servicere og reparere din bil, så vælger du på samme tid Danmarks største netværk af dygtige mekanikere. Faktisk er din lokale AutoMester ét af over 420 AutoMester værksteder i Danmark. For dig betyder det, at du trygt kan overlade din bil i vores hænder, da netop vores størrelse giver din lokale AutoMester mulighed for løbende efteruddannelse på de nyeste teknologier. Vi har den nødvendige certificering og erfaring til at servicere alle biler – uanset mærke, model og årgang. Og hos AutoMester bevarer du din bils fabriksgaranti, uanset hvor du har købt din nye bil.

 

 

På værkstedet reparer vi alle bilmærker og er samtidig autoriseret af Mitsubishi og Chevrolet. Det er din garanti for veluddannet personale, det rigtige værktøj og et erfarent netværk der er til rådighed, hvis netop din bil får brug for det.


Hos Au2fix kan du forvente den bedste service

Som medlem af værkstedskæden AutoMester, har vi også gennemgået generelle kurser på tværs af bilmærker.
Vi anvender kun OEM reservedele, der er godkendt af de respektive bilmærker. Samtidig får du endda 3 års garanti.

På værkstedet er vi særligt gode til:

Reparation af stenslag (vi er Øens bedste) fra kr.375,-

Udskiftning af ruder (Specialister i rudeskift + rep. til konkurrence dygtige priser.) Ring blot om PRIS på tlf.nr. 56 47 01 40.

Bornholms bedste priser på dæk og fælge

Reparation og vedligeholdelse af aircondition.
Serviceeftersyn fra kun: 995,- incl. motorolie og oliefilter, VÆLG frit imellem vores 3 forskellige Service pakker. BRONZE, SØLV eller GULD.

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler – www.bilklage.dk

Lukket for kommentarer.