Nye Mitsubishi biler

Mitsubishi Outlander PHEV, verdens mest solgte SUV Plug-in hybrid indtager Danmark.

Mitsubishi Outlander PHEV, verdens mest solgte SUV Plug-in hybrid indtager Danmark

 • For første gang kommer Mitsubishis prisvindende Outlander PHEV Plug-in hybrid til salg i Danmark
 • Avanceret Plug-in hybrid teknologi med 2 elmotorer og en ny 2.4 liters benzinmotor, som ved 100% ren elkørsel giver en rækkevidde på 54 kilometer
 • Tophastighed på 135 km/t ved ren elkørsel
 • Optimal manøvredygtighed med Mitsubishis S-AWC firehjulstræk inkl. Snow og Sport Mode
 • Hurtig opladningsmulighed
 • Højt udstyrsniveau inkl. anhængervægt på hele 1.500 kg.
 • Mitsubishis nye flagskib introduceres hos de danske forhandlere i starten af november til priser
 • fra kun 384.639 kr. Outlander PHEV Plug-in hybrid fås i 3 veludstyrede versioner

Mitsubishis nye strategi – SUV og elektrificering

Mitsubishi har en ny strategi med et stærkt fokus. Det japanske mærke vil være førende med produkter inden for elbiler og SUV-modeller, og med mange årtiers erfaring med populære SUV’er med firehjulstræk er den nye strategi baseret på et meget solidt fundament. Mitsubishi har også vigtig erfaring med elektrificering af biler, hvor den innovative i-MiEV var en af de første masseproducerede elbiler på markedet.

Det store skridt til at kombinere de to dele af den nye strategi, SUV og elektrificering, er faktisk allerede taget, og det første resultat var allerede en realitet i 2013, før der blev sat ord på den nye strategi: Mitsubishi introducerede Outlander PHEV som sin første Plug-in hybrid, en avanceret SUV i den store mellemklasse med benzinmotor, 2 elmotorer og Super-All Wheel Control 4WD-system.

Bedst sælgende Plug-in hybrid

Mitsubishi har siden introduktionen af Outlander PHEV forfinet teknologierne, hvilket har resulteret i utallige priser verden over. Mitsubishi Outlander PHEV er den mest solgte Plug-in hybrid i Europa og bedst sælgende Plug-in hybrid SUV i verden i 2017*1.

Mitsubishi Danmark og udvalgte Mitsubishi forhandlere kan nu introducere Outlander PHEV Plug-in hybrid for danskerne. Fra starten af november 2018 får danske kunder muligheden for at opleve alle fordelene ved den højteknologiske SUV. Til trods for de innovative teknologier i SUV’en, er dens formål simpelt: At være en moderne og komfortabel SUV, som er lige til at gå til for alle familier – med det mindst mulige aftryk på miljøet.

Ny MIVEC-benzinmotor og hele 2 elmotorer

Outlander PHEV er rummelig, solid og veludstyret, og den kan sågar trække en trailer med en vægt på op til 1.500 kg. Men den er også et nyt alternativ for både familier og firmabilister til en SUV med dieselmotor, da det avancerede hybridsystem i Mitsubishis flagskib leverer en økonomi og en komfort, som er hidtil uset til den pris i segmentet.

Under motorhjelmen på den nyligt opdaterede Outlander PHEV finder man en ny 2,4-liters MIVEC-benzinmotor med 135 hk og den nøje afstemte Atkinson-cyklus, som bl.a. sørger for optimal forbrænding. I teknikrummet finder man også 2 kraftige elmotorer. Den forreste har en ydelse på 82 hk, og placeret mellem baghjulene sidder den anden elmotor med en ydelse på 95 hk.

Rækkevidde på 54 kilometer med 100% ren elkørsel

Resultatet er en smidig, stærk og økonomisk kørsel, som kan foregå alene via elmotorerne eller gennem flere kombinationer sammen med benzinmotoren. For perfekt vægtfordeling og rumudnyttelse sidder det højteknologiske 300V litium-ion-kørebatteri under kabinen, og med en kapacitet på hele 13,8 kWh vil der efter en opladning være strøm nok til at drive Outlander PHEV på ren el ved en strækning på op til 54 kilometer*2 med en maksimal fart på op til 135 km/t, før benzinmotoren overtager. Man glider på den måde lydløst og emissionsfrit over lange afstande, mens man i en ordinær hybrid bil må nøjes med ganske kort distance, før forbrændingsmotoren starter op for at drive bilen.

Den store forskel på Plug-in hybrid og almindelig hybrid

Det er netop batteristørrelse og opladningsmuligheder, der udgør den store forskel på Plug-in hybrid (PHEV) og almindelig hybrid (HEV). Fordelene ved en Plug-in hybrid også kaldet opladningshybrid er, at bilen kan oplades med kabel direkte fra en ekstern strømkilde. Dertil har Plug-in hybrid bilerne typisk et større batteri, hvilket tilsammen betyder, at Plug-in hybrid bilerne har en meget længere rækkevidde på ren el end de almindelige hybrid biler.

Quick Charge som opladningsmulighed

Outlander PHEVs batteri kan oplades ved ekstern strømkilde med en forventet opladningstid på 5-7 timer. Vælger du en af de mange Quick Charge opladningsfaciliteter rundt om i landet, kan Outlander PHEV oplades på blot 25 minutter (op til 80% kapacitet) *3. Outlander PHEV kan desuden til enhver tid lade batteriet under kørsel.

Flere køreprogrammer for maksimal udnyttelse

Når Mitsubishi Outlander PHEV emissionsfrit glider gennem trafikken, er det de to stærke elmotorer, som sørger for drivkraften. Det eneste føreren skal gøre, er blot at vælge køreprogrammet ”EV Mode”, som så sørger for, at den rene elektriske drift aktiveres.

SUV’en vil automatisk køre ved hjælp af de to elmotorer og strømmen fra kørebatteriet så ofte som muligt, også hvis ”EV Mode” ikke vælges, og det sker i standardkøreprogrammet ”Series Hybrid Mode”. I dette køreprogram kan benzinmotoren også drive en generator, som lader batteriet under kørsel, mens de to elmotorer driver bilen. Endelig er der køreprogrammet ”Parallel Hybrid Mode”, hvor benzinmotoren mekanisk tilkobles og driver forhjulene, assisteret af den forreste elmotor, mens den bagerste kan hjælpe ved at drive baghjulene. Dette køreprogram aktiveres automatisk ved hastigheder over 135 km/t, og her afgiver hydbridsystemet sin maksimale ydelse på 230 hk. I alle tilfælde vil nedbremsninger altid bruges til at generere strøm til kørebatteriet.

På brændstofforbruget vil den avancerede teknik kunne aflæses direkte. Det innovative hybridsystem med benzinmotor, 2 elmotorer og et batteri med høj kapacitet giver et gennemsnitsforbrug på 55,6 km/l og en CO2-udledning på bare 40 g/km*. Det rent elektriske forbrug ligger på 148 Wh/km*2, og bruges Outlander PHEV til daglig kørsel, eksempelvis til skole og arbejde, vil man komme ud for, at benzinmotoren sjældent aktiveres, hvis SUV’en lades op hjemme eller på arbejdspladsen.

S-AWC firehjulstræk – en del af hybridsystemet

Som den eneste Plug in-hybrid i sin prisklasse tilbyder Outlander PHEV i kraft af sine 2 separate elmotorer det avancerede S-AWC-firehjulstræk (Super-All Wheel Control), som på den ene side sikrer et ekstremt godt vejgreb, på den anden side præcise og let kontrollerbare køreegenskaber. Fordi S-AWC er en del af hybridsystemet, bruges der ikke ekstra eller unødig energi på at overføre træk på alle fire hjul. Med 4 særligt afstemte køreprogrammer har S-AWC en indstilling til alle behov. Til normal kørsel anbefales Normal, hvor systemet selv finder den optimale indstilling og skifter gnidningsfrit mellem træk på to eller fire hjul, mens Snow bruges på sneglatte veje eller veje med nedsat greb. Med Lock er systemet låst til firehjulstræk for bedre greb på eksempelvis grusveje, og Sport giver ekstra hurtig respons fra S-AWC, når vejene er snoede.

Attraktive priser fra 299.900 kr.

Den nye Outlander PHEV introduceres hos udvalgte Mitsubishi-forhandlerne*4 i starten af november, og der vil fra starten være hele 3 udgaver at vælge mellem. Fælles for alle Outlander PHEV varianterne er Plug-in hybrid systemet med højkapacitetsbatteriet på 13,8 kWh med rækkevidde på 54 kilometer ved ren elkørsel, en ekstrem støjsvag kabine og et højt udstyrsniveau. Instrumenteringen giver et perfekt overblik med instrumenter, der viser regenereringen af bremseenergi, elmotorernes umiddelbare effekt og status for forbruget af el.

De meget attraktive priser for Outlander PHEV Plug-in hybrid starter ved 384.639 kr. for varianten Invite med bl.a. 7 airbags, sæder med kunstlæderbetræk, sædevarme foran, automatisk klimaanlæg med to zoner, bakkamera, elektrisk kabinevarmer, KOS (nøglefrit system), LED-kørelys, el-foldbare sidespejle, radio/CD med 6,1” touchscreen, 16” alufælge, fartpilot, regnsensor og elektrisk parkeringsbremse.

Et endnu mere righoldigt udstyr får man i Outlander PHEV Intense, som har en pris fra 465.087 kr. Standardudstyret er overdådigt, og oven i Invite-udstyret får man Smartphone Link Display Audio med Apple CarPlay og DAB, LED-forlygter, LED-tågeforlygter, fjernlysassistent, varme i rattet, parkeringssensorer for og bag, adaptiv fartpilot (ACC), 18” alufælge samt sikkerhedspakken med automatisk nødbremsesystem (FCM og alarm for utilsigtet vognbaneskift (LDW)

Den absolutte topudgave af Mitusbishis flagskib Outlander PHEV er Instyle-udgaven til en pris fra 534.634 kr. Den er bl.a. udstyret med elektrisk bagklap, sæder med premiumlæder, elektrisk indstilleligt førersæder, premium lydanlæg fra Rockford Fosgate, Multi Around Monitor (360 graders kamera), advarsel for biler i de blinde vinkler (BSW), baksensorer med advarsel for tværgående trafik (RCA) og assistent mod utilsigtet acceleration (UMS).

*1 Salgstal for 2015, 2016 og 2017 (JATO). Outlander PHEV er bl.a. tildelt priserne ”SUV of the year” af Next Green Car og Outlander er som modelserie bl.a. tildelt prisen som den mest pålidelige SUV af britiske What Car?
*2 NEDC-korreleret ved kombineret kørsel.

*3 En opladning til 80% med hurtiglader tager cirka 25 minutter. En fuld opladning ved 230V/8A tager 7 timer, mens opladningen ved 230V/10A tager 5 timer og 30 minutter
*4 I Danmark findes 38 PHEV-forhandlere, mens der i Grønland og på Færøerne er en PHEV-forhandler

Mitsubishi yder 8 års fabriksgaranti på batteriet (maks. 160.000 km). Der garanteres, at batteriet til og med det 8. år (maks. 160.000 km.) har en anvendelig kapacitet på minimum 70 procent.

Verdenspremiere på den nye SUV fra Mitsubishi

Eclipse Cross

På den 87. udgave af Geneve Motorshow, afholder Mitsubishi verdenspremiere på den nye SUV – Eclipse Cross. Eclipse Cross er en strategisk vigtig model for Mitsubishi på verdensplan, og den vil i første omgang lanceres i Europa primo 2018, hvorefter den rulles ud i Japan, Nordamerika, Australien og andre regioner.

Eclipse Cross passer perfekt ind i Mitsubishis udvalg af SUV-modeller, ASX og Outlander. Eclipse Cross vil appellere til den stilbevidste forbruger med sit skarpe coupé-look og muskuløse SUV udtryk. Dertil kommer de avancerede connectivity muligheder og ikke mindst et 4×4 system, der leverer sikkerhed og dynamik, der forstærker køreoplevelsen.

Designet lægger op til action

Den særligt dynamiske og skarpe coupé-form er kendetegnet ved en kileformet profil med en meget udtryksfuld hoftelinje og en stærk karakterlinje hen langs siden. Bagruden er meget skrå, og bagenden har et kort udhæng med en skarp afslutning. De muskuløse skærmkasser giver klart indtryk af en kraftfuld atlet.

Mitsubishis designsignatur, DYNAMIC SHIELD frontdesign, er præget af en skjoldform, der henviser til den beskyttelse, Eclipse Cross tilbyder alle i bilen. Den er formet rundt om det sorte midterområde, der symboliserer bilens kræfter og ydelse.
Det aggressive design omkring bagenden stikker ud ved at være næsten kubistisk, og det er skabt omkring de langstrakte, højtmonterede baglygter og todelingen af den fremadskrånende bagrude. Når de er tændt, danner de rørlignende LED-bremselys og det centralt og højtmonterede tredje bremselys en samlet bjælke, der løber på tværs af bagenden. Det giver Eclipse Cross et bredt udtryk set bagfra.

Et nyt infotainment- og styresystem med mange funktioner

Eclipse Cross er udstyret med det nye Smartphone Link Display Audio-system (SDA), en touchpad og et head-up-display. Disse teknologier gør det muligt for føreren at håndtere og forstå flere informationer på en gang, uden at det går ud over sikkerheden. SDA-systemet understøtter Apple CarPlay*1, en smart og mere sikker måde at bruge sin iPhone*2 på under kørslen. Føreren kan også bruge Siri eller selve SDA-systemet til at få rutevejledning, modtage opkald, få adgang til tekstbeskeder og til at styre musik – på en måde der gør det nemt at holde fokus på vejen. SDA understøtter også Android AutoTM *3, som blandt andet giver stemmestyringskontrol med Google MapsTM, musik og en række forskellige apps.

Head-up-displayet ved forruden gør kørslen mere sikker ved at præsentere hastighed, data fra de aktive sikkerhedssystemer og andre vigtige informationer lige i synsfeltet i et dedikeret felt. Det gør, at øjnene ikke skal bevæge sig væk fra vejen, og informationerne kan øjeblikkeligt afkodes.

Priser fra 283.880 kr. med 5 års garanti.

Gå til Eclipse Cross

Mitsubishi´s modeller

Download Brochurer og Prislister :

 

Space Star :

 • Køreegenskaberne er skarpere med bl.a. et revideret styretøj
 • Space Star er blevet forlænget med 8,5 cm til i alt 3.795 cm
 • Helt ny front og bagende med LED-lygter
 • Nye attraktive materialer og finish i kabinen
 • Space Star er første Mitsubishi med multifunktionelt infotainmentsystem
 • Attraktive priser fra kr. 113.977,-

Den populære B-klasse-model kommer nu i en stærkt forbedret udgave:

Mitsubishi overraskede ved at lancere et rigtigt stærkt tilbud i B-klassen i 2014. Den nye Space Star stormede ind på markedet med veludstyrede versioner til attraktive priser. Alene i 2015 valgte 3.140 danskere at skrive under på købet af en ny Mitsubishi Space Star.

Mitsubishi er konstant ude efter at forbedre bilerne og gøre dem endnu mere attraktive for kunderne, og derfor introduceres nu en stærkt opdateret udgave af Space Star. Ingeniører, teknikere og designere har koncentreret sig om at bygge videre på det succesfulde koncept med forbedringer både ude og inde, med opdateringer til både design, interiør og køreegenskaber.

Den nye Space Star er rummelig med 5 døre og 5 pladser, sikker, økonomisk og komfortabel bil til en pris, der andre steder kun rækker til en bil i den mindre A-klasse.

Sparsommelige og stærke benzinmotorer

Det er ikke uden grund, at en analyse fra Bilpriser.dk* tidligere har vist, at Space Star er blandt de absolut billigste biler at holde kørende – det skyldes selvfølgelig delvist de lave priser, men det skyldes i lige så høj grad de økonomiske benzinmotorer, som Space Star tilbydes med.

De to trecylindrede motorer på henholdsvis 1.0 og 1.2 liter videreføres til den opdaterede Space Star, og med 71 og 80 hk er de to motorer kraftige nok til at sikre overskud i trafikken og trækkraft fra lave omdrejninger. Økonomien er som nævnt i top, og takket være bl.a. let højstyrkestål i konstruktionen har Space Star en køreklar vægt fra kun 920 kg. Sammen med start-stop-systemet (Auto Stop & Go), bilens optimale aerodynamik og det avancerede variable ventilstyringssystem MIVEC giver det et meget lavt brændstofforbrug i B-klassen ml. 23,3 – 25,0 km/l.

Mitsubishi tilbyder Space Star 1.0 med en manuel gearkasse med fem trin, og Space Star 1.2 har ligeledes denne gearkasse som standard. Kunder med et ønske om mere komfortabel og afslappet kørsel kan også fremover bestille Space Star 1.2 med den effektive trinløse CVT-gearkasse, INVECS-III.

Priser fra 113.977 kr. med 5 års garanti

Eclipse Cross :

Eclipse Cross passer perfekt ind i Mitsubishis udvalg af SUV-modeller, ASX og Outlander. Eclipse Cross vil appellere til den stilbevidste forbruger med sit skarpe coupé-look og muskuløse SUV udtryk. Dertil kommer de avancerede connectivity muligheder og ikke mindst et 4×4 system, der leverer sikkerhed og dynamik, der forstærker køreoplevelsen.

Priser fra 283.880kr. med 5 års garanti

Outlander PHEV, SUV Plug-in hybrid.

 • For første gang kommer Mitsubishis prisvindende Outlander PHEV Plug-in hybrid til salg i Danmark
 • Avanceret Plug-in hybrid teknologi med 2 elmotorer og en ny 2.4 liters benzinmotor, som ved 100% ren elkørsel giver en rækkevidde på 54 kilometer
 • Tophastighed på 135 km/t ved ren elkørsel
 • Optimal manøvredygtighed med Mitsubishis S-AWC firehjulstræk inkl. Snow og Sport Mode
 • Hurtig opladningsmulighed
 • Højt udstyrsniveau inkl. anhængervægt på hele 1.500 kg.
 • Mitsubishis nye flagskib introduceres hos de danske forhandlere i starten af november til priser
 • fra kun 299.900 kr. Outlander PHEV Plug-in hybrid fås i 3 veludstyrede versioner

Outlander :

Markante designændringer og store tekniske opgraderinger til den populære Mitsubishi Outlander.

Mitsubishis designere har på alle måder styrket Outlanders design. Fronten viser en helt ny grill, ny kofanger, LED-kørelys og på visse modeller LED-forlygter, som erstatter de tidligere xenon-forlygter. Også bagtil er forskellene så markante, at Outlander næsten virker som en helt ny model – LED-baglygter med ny form og grafik, som på midten mødes i en markant kromliste, som kører over Mitsubishis let genkendelige logo. Kofangeren bagtil har en ændret form, og fra siden vil man især lægge mærke til mere dynamisk formede beskyttelseslister. Alle disse detaljer er med til at give den fornyede Outlander et bredere og lavere udtryk.

Et nyt kapitel i den rummelige og veludstyrede kabine

Mitsubishi Outlander er en af de få SUV’er i sit segment, der tilbyder syv siddepladser, og det bliver der selvfølgelig ikke ændret ved. Men de ombordværende vil i høj grad nyde godt af forbedringer, som gør det til en endnu større fornøjelse at køre langt i Outlander.

I kabinen er forandringerne mere underspillede end på ydersiden af Outlander, men Mitsubishi har bygget videre på et solidt og gennemtænkt fundament med et attraktivt og luksuriøst design. Forandringerne er imidlertid større, end man i første omgang vil lægge mærke til. Designet er finpudset, kvaliteten er hævet og støjniveauet er sænket markant.

De helt nye forsæder med tykkere polstring giver mere komfort, og blødere materialer på midterarmlænet er også med til at gøre turen endnu mere behagelig. Et helt nyt læderrat med bedre greb, indlæg i sort pianolak og forbedret ergonomi omkring MMCS-navigationssystemet fremhæver det eksklusive look i kabinen. En masse mindre detaljer som solbrilleholder, lyse syninger på sæderne (både stof og læder) og syninger på toppen af instrumentbordet hæver virkelig både den visuelle og oplevede kvalitet.

Priser fra 329.244 kr. med 5 års garanti

L200 :

En helt nyudviklet Mitsubishi L200 står klar hos de danske forhandlere: Rå kraft og klassens bedste økonomi går op i en højere enhed.

To karrosserier, to motorer – og klassens mest nøjsomme

Den nye L200 fås i to karrosserivarianter, Club Cab og Double Cab. Som noget nyt har Club Cab fire døre, hvor bagdørerne er bagudvendte. Det giver markant lettere adgang til kabinen, og det er helt uden en generende stolpe i midten. Double Cab har fire almindelige døre, hvoraf de to bagdøre er længere end på Club Cab. Uanset hvilken udgave man vælger, får man forbedrede pladsforhold i kabinen.

L200 er en arbejdshest uden lige og bygget til at kunne klatre op ad, over og gennem udfordrende terræn. Hældningsvinkel er 45° og rampevinkel 24°. Ladet er blevet dybere og er solidt forstærket til, afhængig af model, at kunne laste ml. 881-910 kg. L200 må trække fra 3 tons.

Priser fra 230.438 kr. ekskl. moms og med 5 års garanti

Lukket for kommentarer.