Nye Mitsubishi modeller

Verdenspremiere på den nye SUV fra Mitsubishi – Eclipse Cross

 

På den 87. udgave af Geneve Motorshow, afholder Mitsubishi verdenspremiere på den nye SUV – Eclipse Cross. Eclipse Cross er en strategisk vigtig model for Mitsubishi på verdensplan, og den vil i første omgang lanceres i Europa primo 2018, hvorefter den rulles ud i Japan, Nordamerika, Australien og andre regioner.

Eclipse Cross passer perfekt ind i Mitsubishis udvalg af SUV-modeller, ASX og Outlander. Eclipse Cross vil appellere til den stilbevidste forbruger med sit skarpe coupé-look og muskuløse SUV udtryk. Dertil kommer de avancerede connectivity muligheder og ikke mindst et 4×4 system, der leverer sikkerhed og dynamik, der forstærker køreoplevelsen.

Designet lægger op til action

Den særligt dynamiske og skarpe coupé-form er kendetegnet ved en kileformet profil med en meget udtryksfuld hoftelinje og en stærk karakterlinje hen langs siden. Bagruden er meget skrå, og bagenden har et kort udhæng med en skarp afslutning. De muskuløse skærmkasser giver klart indtryk af en kraftfuld atlet.

Mitsubishis designsignatur, DYNAMIC SHIELD frontdesign, er præget af en skjoldform, der henviser til den beskyttelse, Eclipse Cross tilbyder alle i bilen. Den er formet rundt om det sorte midterområde, der symboliserer bilens kræfter og ydelse.
Det aggressive design omkring bagenden stikker ud ved at være næsten kubistisk, og det er skabt omkring de langstrakte, højtmonterede baglygter og todelingen af den fremadskrånende bagrude. Når de er tændt, danner de rørlignende LED-bremselys og det centralt og højtmonterede tredje bremselys en samlet bjælke, der løber på tværs af bagenden. Det giver Eclipse Cross et bredt udtryk set bagfra.

Et nyt infotainment- og styresystem med mange funktioner

Eclipse Cross er udstyret med det nye Smartphone Link Display Audio-system (SDA), en touchpad og et head-up-display. Disse teknologier gør det muligt for føreren at håndtere og forstå flere informationer på en gang, uden at det går ud over sikkerheden. SDA-systemet understøtter Apple CarPlay*1, en smart og mere sikker måde at bruge sin iPhone*2 på under kørslen. Føreren kan også bruge Siri eller selve SDA-systemet til at få rutevejledning, modtage opkald, få adgang til tekstbeskeder og til at styre musik – på en måde der gør det nemt at holde fokus på vejen. SDA understøtter også Android AutoTM *3, som blandt andet giver stemmestyringskontrol med Google MapsTM, musik og en række forskellige apps.

Head-up-displayet ved forruden gør kørslen mere sikker ved at præsentere hastighed, data fra de aktive sikkerhedssystemer og andre vigtige informationer lige i synsfeltet i et dedikeret felt. Det gør, at øjnene ikke skal bevæge sig væk fra vejen, og informationerne kan øjeblikkeligt afkodes.

Priser fra 283.880 kr. med 5 års garanti.

Gå til Eclipse Cross

 

Mitsubishi´s modeller

Download Brochurer og Prislister :

 

 

 

 

 

 

 

Space Star :

  • Køreegenskaberne er skarpere med bl.a. et revideret styretøj
  • Space Star er blevet forlænget med 8,5 cm til i alt 3.795 cm
  • Helt ny front og bagende med LED-lygter
  • Nye attraktive materialer og finish i kabinen
  • Space Star er første Mitsubishi med multifunktionelt infotainmentsystem
  • Attraktive priser fra kr. 113.977,-

Den populære B-klasse-model kommer nu i en stærkt forbedret udgave:

Mitsubishi overraskede ved at lancere et rigtigt stærkt tilbud i B-klassen i 2014. Den nye Space Star stormede ind på markedet med veludstyrede versioner til attraktive priser. Alene i 2015 valgte 3.140 danskere at skrive under på købet af en ny Mitsubishi Space Star.

Mitsubishi er konstant ude efter at forbedre bilerne og gøre dem endnu mere attraktive for kunderne, og derfor introduceres nu en stærkt opdateret udgave af Space Star. Ingeniører, teknikere og designere har koncentreret sig om at bygge videre på det succesfulde koncept med forbedringer både ude og inde, med opdateringer til både design, interiør og køreegenskaber.

Den nye Space Star er rummelig med 5 døre og 5 pladser, sikker, økonomisk og komfortabel bil til en pris, der andre steder kun rækker til en bil i den mindre A-klasse.

Sparsommelige og stærke benzinmotorer

Det er ikke uden grund, at en analyse fra Bilpriser.dk* tidligere har vist, at Space Star er blandt de absolut billigste biler at holde kørende – det skyldes selvfølgelig delvist de lave priser, men det skyldes i lige så høj grad de økonomiske benzinmotorer, som Space Star tilbydes med.

De to trecylindrede motorer på henholdsvis 1.0 og 1.2 liter videreføres til den opdaterede Space Star, og med 71 og 80 hk er de to motorer kraftige nok til at sikre overskud i trafikken og trækkraft fra lave omdrejninger. Økonomien er som nævnt i top, og takket være bl.a. let højstyrkestål i konstruktionen har Space Star en køreklar vægt fra kun 920 kg. Sammen med start-stop-systemet (Auto Stop & Go), bilens optimale aerodynamik og det avancerede variable ventilstyringssystem MIVEC giver det et meget lavt brændstofforbrug i B-klassen ml. 23,3 – 25,0 km/l.

Mitsubishi tilbyder Space Star 1.0 med en manuel gearkasse med fem trin, og Space Star 1.2 har ligeledes denne gearkasse som standard. Kunder med et ønske om mere komfortabel og afslappet kørsel kan også fremover bestille Space Star 1.2 med den effektive trinløse CVT-gearkasse, INVECS-III.

Priser fra 113.977 kr. med 5 års garanti

 

 

 

 

 

 

ASX :

Danskerne er faldet for en stærk kombination fra Mitsubishi; En rummelig, sikker og veludstyret bil i det trendy SUV-segment til en skarp pris på privatleasing. I 2016 var Mitsubishis kompakte SUV blandt danskernes absolutte favoritter, og ASX endte året som mest privatleasede SUV på det danske marked.

Mitsubishis designsprog – Dynamic Shield

Frontdesignet med ”Dynamic Shield” tegner ASX stærkere op, og den særlige kromindfatning af grillen signalerer styrke og sikkerhed for alle i bilen, mens antennen i hajfinne-design giver et sportsligt strejf. ”Dynamic Shield-” handler ikke kun om design, men er dybt forankret i funktionalitet og vil fungere som fundament for fremtidige Mitsubishi modeller.

I kabinen i ASX møder man et forbedret interiør med nye materialer, mere let tilgængelige knapper til sædevarmen, alu-pedaler og mere slidstærkt stof med nyt design på sæderne. ASX fås nu også med et nyt multifunktions-infotainmentsystem, Multifunction GPS Navigation, med en 6,5” touchscreen, Apple CarPlay og TomTom-navigation, som eftermonteres til 9.995 kr.

Priser fra 203.970 kr. med 5 års garanti

 

 

 

 

 

 

Eclipse Cross :

Eclipse Cross passer perfekt ind i Mitsubishis udvalg af SUV-modeller, ASX og Outlander. Eclipse Cross vil appellere til den stilbevidste forbruger med sit skarpe coupé-look og muskuløse SUV udtryk. Dertil kommer de avancerede connectivity muligheder og ikke mindst et 4×4 system, der leverer sikkerhed og dynamik, der forstærker køreoplevelsen. NY MODEL SOM KAN SES HOS AU2FIX i APRIL/MAJ 2018…

Priser fra 283.880kr. med 5 års garanti

 

 

 

 

 

Outlander :

Markante designændringer og store tekniske opgraderinger til den populære Mitsubishi Outlander.

Mitsubishis designere har på alle måder styrket Outlanders design. Fronten viser en helt ny grill, ny kofanger, LED-kørelys og på visse modeller LED-forlygter, som erstatter de tidligere xenon-forlygter. Også bagtil er forskellene så markante, at Outlander næsten virker som en helt ny model – LED-baglygter med ny form og grafik, som på midten mødes i en markant kromliste, som kører over Mitsubishis let genkendelige logo. Kofangeren bagtil har en ændret form, og fra siden vil man især lægge mærke til mere dynamisk formede beskyttelseslister. Alle disse detaljer er med til at give den fornyede Outlander et bredere og lavere udtryk.

Et nyt kapitel i den rummelige og veludstyrede kabine

Mitsubishi Outlander er en af de få SUV’er i sit segment, der tilbyder syv siddepladser, og det bliver der selvfølgelig ikke ændret ved. Men de ombordværende vil i høj grad nyde godt af forbedringer, som gør det til en endnu større fornøjelse at køre langt i Outlander.

I kabinen er forandringerne mere underspillede end på ydersiden af Outlander, men Mitsubishi har bygget videre på et solidt og gennemtænkt fundament med et attraktivt og luksuriøst design. Forandringerne er imidlertid større, end man i første omgang vil lægge mærke til. Designet er finpudset, kvaliteten er hævet og støjniveauet er sænket markant.

De helt nye forsæder med tykkere polstring giver mere komfort, og blødere materialer på midterarmlænet er også med til at gøre turen endnu mere behagelig. Et helt nyt læderrat med bedre greb, indlæg i sort pianolak og forbedret ergonomi omkring MMCS-navigationssystemet fremhæver det eksklusive look i kabinen. En masse mindre detaljer som solbrilleholder, lyse syninger på sæderne (både stof og læder) og syninger på toppen af instrumentbordet hæver virkelig både den visuelle og oplevede kvalitet.

Priser fra 329.244 kr. med 5 års garanti

 

 

 

 

 

 

L200 :

En helt nyudviklet Mitsubishi L200 står klar hos de danske forhandlere: Rå kraft og klassens bedste økonomi går op i en højere enhed.

To karrosserier, to motorer – og klassens mest nøjsomme

Den nye L200 fås i to karrosserivarianter, Club Cab og Double Cab. Som noget nyt har Club Cab fire døre, hvor bagdørerne er bagudvendte. Det giver markant lettere adgang til kabinen, og det er helt uden en generende stolpe i midten. Double Cab har fire almindelige døre, hvoraf de to bagdøre er længere end på Club Cab. Uanset hvilken udgave man vælger, får man forbedrede pladsforhold i kabinen.

L200 er en arbejdshest uden lige og bygget til at kunne klatre op ad, over og gennem udfordrende terræn. Hældningsvinkel er 45° og rampevinkel 24°. Ladet er blevet dybere og er solidt forstærket til, afhængig af model, at kunne laste ml. 881-910 kg. L200 må trække fra 3 tons.

Priser fra 230.438 kr. ekskl. moms og med 5 års garanti

Lukket for kommentarer.