Kampagner

Her kan du følge med i de skiftende KAMPAGNER som køres hos Au2fix….hold øje med denne side, så du ikke går glip af et godt tilbud.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Gør et kup 

SOMMERDÆK TILBUD

Yokohama A34 Bluearth str. 175 x 55 x 15´´ 

( afmonteringsdæk, Max kørt 50 km.)

normal pris stk. kr. 751,-

NU stk. kr. 399,-

 

———————————————————————————————————————————————————————————————————

AUTOMESTER FEJRE 25 ÅRS JUBILÆUM

Vind en spritny Kia Picanto hvert kvartal.

Deltag i JUBILÆUMSKONKURRENCEN, hvor du kan vinde 4 Kia Picanto´er inkl. 3 års serviceaftale.

VIND MASSER AF ANDRE FEDE PRÆMIER HVER MÅNED I HELE 2018.

Sådan deltager du:

  1. Du skal være tilmeldt vores gratis FordelsKlub for at kunne deltage. Hvis du ikke allerede er medlem kan du oprette dig her eller via vores FordelsKlub app. Har du allerede FordelsKlub app’en, skal den opdateres i App Store eller Google Play for at aktivere konkurrencen.
  2. Hver måned kan du svare på et nyt spørgsmål. Svarer du rigtigt, deltager du i konkurrencen om månedens præmier, men du optjener samtidig også et lod og deltager i konkurrencen om de fire hovedpræmier, der udtrækkes hvert kvartal. Jo flere lodder – jo større chance for at vinde en bil
  3. Det er en god idé at sige “ja tak” til modtagelse af vores nyhedsbrev, når du tilmelder dig som Fordelskunde. På den måde bliver du hele tiden opdateret både om konkurrencen, men får også samtidig tilbud og sæsonrelevante råd direkte i din indbakke.

Med vores gratis FordelsKlub vinder du. Uanset hvad……TILMELD DIG HER…..

For at deltage i konkurrencen skal du tilmelde dig AutoMesters Fordelsklub. Men bare rolig, det er helt gratis og uforpligtende, og uanset om du er heldig at vinde eller ej, optjener du ALTID 5% bonus af din værkstedsregning. Du får også gode tilbud, nyheder, tips og tricks til din bil – altid lige ved hånden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lukket for kommentarer.